Wees klaar voor de winter

Veilig en voorbereid de winter in met Bosch Car Service DUCAR. Laat uw ruitenwissers, verlichting en natuurlijk uw accu controleren bij onze garage in Alphen a/d Rijn. Ook adviseren wij om uw banden om te wisselen naar winterbanden als dit nog niet gedaan is. Bij ons kunt u snel en voordeling uw banden aanshaffen en/of laten monteren. 

 

Plan online een afspraak

Slim de wachttijden omzeilen? Plan dan snel en eenvoudig online uw afspraak! Daarnaast maakt u meteen kans op een auto t.w.v. €10.000,-*

 

Maak kans op een auto!

In 2017 maakt u kans op een auto ter waarde van € 10.000,- als u een online afspraak plant bij Bosch Car Service.

 

Wilt u deze fantastische prijs winnen? Meedoen is heel eenvoudig: plan hier een online afspraak bij Bosch Car Service DUCAR. De winnaar ontvangt van Bosch Car Service €10.000,- voor een auto naar keuze, te besteden bij het Bosch Car Service autobedrijf waar uw afspraak is gepland.

 

Bosch Car Service DUCAR Alphen a/d Rijn

Bosch Car Service is een wereldwijde garageformule die klaar staat voor u! Met meer dan 400 deelnemers behoren wij tot de grootste garageformule voor Nederland. Ons motto: wij doen alles voor uw auto.

 

Waarvoor kunt u terecht bij ons?

Bij Bosch Car Service DUCAR vindt u alles om u en uw auto op weg te brengen en te houden; zowel bij ons autobedrijf als online. Van reparatie of onderhoud tot de verzekering en financiering van uw auto. Bosch Car Service DUCAR helpt u snel, goed en precies zoals ú het wilt, zelfs onderweg!

 

Bij Bosch Car Service zit ú achter het stuur. Maak nu online een afspraak!